OSKU-tuotteet

Laadukkaiden ulkolintutuotteiden valmistus ja pakkaaminen

Päätuotteita ulkolinnuille ovat:

  • Auringonkukansiemenet kuorelliset
  • Auringonkukansiemenet kuorettomat
  • Halkaistut maapähkinät
  • Suomalainen kaura
  • Talituotteet
  • Rasvamakkarat
  • Syöttöautomaatit

Suomalaisen OSKU-heinän ja ravinteiden tuotanto pieneläimille

OSKU-heinä kasvatetaan Karttulassa kaukana liikenteen ja teollisuuden aiheuttamista saasteita. Heinä kerätään nuorella iällä ravinteiden ollessa optimaaliset pienjyrsijöille ja kaneille.

OSKU- kanin- ja jyrsijöiden ruuat pakataan omassa pakkauslinjastossamme. Pyrimme käyttämään niihin mahdollisuuksien mukaan kotimaista viljaa, ravintoarvojen täyttäessä tutkitut vaatimukset.

Suomalaisen puupohjaisen pelletin pakkaaminen kissanhiekaksi

Mikä tahansa puupelletti ei sovi kissanhiekka käyttöön. Pelletti ei saa olla puristettu liian tiukaksi, muutoin sen imukyky kärsii. OSKU-pelletti pystyy imemään kolminkertaisen määrän ureaa tilavuuteensa nähden.

100% luonnontuote.

Rehuherne ja härkäpapu

Tasalaatuinen suomalainen rehuherne tai härkäpapu kyyhkysten ruokintaan. Ruokinta aloitetaan jo kesällä, hyvissä ajoin ennen metsästyskauden alkua. Voit tarjota herneen/härkäpavun lisäksi maissia, merisuolaa ja hienojakoista sepeliä. Hakkuuaukoilla ruokinta voidaan suorittaa esim. kantojen päältä, riistapelloilla joko suoraan maasta tai erikseen rakennetulta lavalta.

Pakkaamme kotimaista hernettä ja härkäpapua sekä tuontimaissia 20 ja 25kg säkkeihin. Tuotteita saatavana myös suursäkeissä!

Riistan ruokintaan tarkoitettu kuivattu rehumaissi

Maissi on runsaasti energiaa sisältävä, valkuaispitoinen, maistuva ja houkuttelevan värinen tuote riistan ruokintapaikoille. Toimii hyvin sellaisenaan tai lisukkeena esim. kauraan sekoitettuna. Houkuttelee ruokinnalle tehokkaasti eläimiä, jotka eivät välttämättä muuten tulisi ruokailemaan. Maissi sopii erityisesti ruuaksi riistalinnuille (kyyhkyt, sorsat, fasaanit, hanhet) sekä sorkkaeläimille (kauriit, valkohäntäpeurat, villisiat) ja karhuille.